WIJNREIS 2024, 6-9 JUNI, BOURGOGNE
de “kurk” is door de kerk, In 2024 orgainseren net als in 2023 weer een wijnreis.
Dit jaar ontvangen we jullie graag van donderdag 6 juni tot en met zondag 9 juni. in de Bourgogne !
Na de ervaring van de reis in 2023 en de ontvangen feedback hebben we het programma iets aangepast. Een extra dag is toegevoegd waardoor we de balans beter kunnen verdelen. U komt met eigen vervoer naar de Bourgogne. Bij aankomst bij de Villa nabij Beaune beginnen we donderdag 6 juni later op de avond met een klein diner. Zo kan u na de reis eerst lekker bijkomen bij het zwembad of even chillen in de jacuzzi. De daaropvolgende twee dagen staan in het teken van excursies, proeverijen en ook wat vrije tijd, uiteraard inclusief door ons verzorgde lunches, diners en wijnen. Op zondag 9 juni sluiten we de reis af na het ontbijt.
Hoe nu verder?
Alle aanmeldingen ontvangen meer informatie over de details van de reis en een betaalverzoek voor een aanbetaling van €500,- per persoon. Deze aanbetaling is als bevestiging van uw deelname en stelt ons ook in staat enkele zaken voor te financieren.
Samengevat
Vanaf nu kun je je aanmelden voor deze unieke ervaring. Wat kunt u verwachten?
- Exclusiviteit: Beperkt tot slechts 20 gasten per reis.
- Locatie: Een schitterende ontvangst in een villa nabij Beaune, bereikbaar met eigen vervoer.
- Accomodatie: Villa met zwembaden, jacuzzi's en voor iedereen eigen slaapkamer met privé badkamer en toilet.
- Activiteiten: Geniet van pittoreske uitstapjes, authentieke wijnproeverijen en heerlijke eten.
- Ontspanning: Een perfecte mix van georganiseerde activiteiten en vrije tijd.
- Volledig verzorgd: Inclusief lunches, diners, dranken en ontbijt.
Prijs voor ; 3 overnachtingen, alle maaltijden, drank, excursies, proeverijen, en meer.
- 6 t/m 9 juni: € 1325 per persoon.
Meld u nu aan! Laat ons team weten dat u mee wilt en wij regelen de rest.
Mail voor meer informatie of om u aan te melden naar info@restaurantbarres.nl of bel 0118-620381
We kijken er enorm naar uit om samen nieuwe wijnwerelden te ontdekken! Aarzel niet en meld je aan voor deze onvergetelijke wijnreis. Mis dit onvergetelijke avontuur niet en beleef de magie van wijn met Restaurant Barres. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveringen. Tot ziens op de reis van jouw dromen!
----------------------
WIJNREIS 2023 CHAMPAGNETRIP
Vrijdag 2 juni
Vrijdag 2 juni 2023 begon onze Champagnetrip met Barres en 26 gasten. Edwin, Max en Jasper waren als keukenbrigade present, en Sjoerd, Thomas en Luuk waren mee om de gasten te serveren en te begeleiden. Omstreeks 13.00 verzamelden iedereen zich bij het kasteel waar de gasten dat weekend zouden verblijven, Chateau Cormicy, 10 minuten ten noorden van Reims. Ontvangst was uiteraard met een glas champagne, in dit geval van Hotte-Schmidt, wijnmaaksters en tevens eigenaren van het Chateau. Vervolgens naar Roland Boulard op 100 meter van het Chateau in Cormicy voor de eerste rondleiding en degustatie van het weekend. Ondertussen wordt er in het kasteel voorbereidt voor het 4 gangen diner wat die avond omstreeks 19.00 uur aanvangt.
Zaterdag 3 juni
Zaterdag beginnen we met een ontbijtje met uiteraard stokbrood, croissants, etc. Om 08.30 uur rijdt de touringcar voor die de gasten naar 4 champagnehuizen zal brengen deze dag. We beginnen bij Gosset in Epernay, mooie frisse stijl zonder malo. Vervolgens gaan we naar Michel Bahuchet, een vigneron independant uit Champillon. Daar staat een deel van het team klaar om de gasten bij de wijnpers te ontvangen voor een broodjeslunch. Na een uitgebreide proeverij vertrekken de gasten richting Paul Launois in Le Mesnil sur Oger. Indrukwekkend single barrel project en kwalitatief hele mooie Bdb geproefd. De laatste stop is in Äy bij Pierre Leboeuf voor laatste degustatie en wat show met degorgement.
Bij terugkomst op het chateau is er tijd om even op te frissen en dan 5 gangen diner buiten voor het kasteel.
Zondag 4 juni
Zondag vertrekken we na het ontbijt richting Epernay naar Leclerc Briant, producent van biodynamische champagnes. Na dit bezoek is het op naar de laatste stop van het weekend in de wijngaarden van de maker van onze huischampagne L'Hopital Tripet. In de wijngaarden staan wij klaar voor een lunch met salade, Franse kazen, oesters en uiteraard champagnes van David L'Hopital. Na de late lunch met geweldig uitzicht nemen wij afscheid en besluiten we met: Wie weet to volgend jaar .....